Amestec de făină fără gluten, pe bază de amidon de cartof.
Fără gluten, fără lactate, fără ouă, fără soia, fără orez, vegan. Potrivit pentru prepararea pâinilor pe bază vegetală.
Ingrediente:
Amestec fără gluten (amidon de porumb, făină de porumb, amidon de cartof, făină de orez, făină de mei), zahăr brun din trestie, sare de Himalaya, stabilizator: gumă xantan.
Utilizare: potrivit pentru prepararea pâinii fără gluten.
Valori nutriționale medii per 100 g amestec de făină:
- Energie: 1427 kJ / 336 kcal
- Grăsimi: 0,4 g
- din care acizi grași saturați: <0,1 g
- Carbohidrați: 80 g
- Fibre: 2,1 g
- Proteine: 1,8 g
- Sare: 2,6 g
Rețetă de bază pentru pâine
Ingrediente:
- 500 g amestec de făină pentru pâine
- 3 g drojdie uscată
- 620 g apă călduță
- 15 g ulei vegetal
Mod de preparare:
- Amestecați ingredientele uscate și lichide în boluri separate.
- Turnați ingredientele uscate peste cele lichide și mixați cu un robot de bucătărie până obțineți o compoziție omogenă, asemănătoare unui aluat moale de clătite.
- Turnați compoziția într-o formă de pâine de 1,5 L tapetată cu hârtie de copt.
- Presărați ușor făină deasupra, acoperiți și lăsați la dospit în cuptor la 50°C timp de 45 de minute.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 60 de minute, folosind funcția de coacere sus-jos.
- Lăsați pâinea să se răcească complet înainte de a o felia.
Informații despre alergeni:
Produs într-o fabrică ce procesează și fructe cu coajă lemnoasă.
Țara de origine: Ungaria
A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Depozitare: A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de razele soarelui.
Greutate netă: 1000 g